Welcome to World of GAMEX!

images/stories/poker/rotator/1.jpg
images/stories/poker/rotator/2.jpg
images/stories/poker/rotator/3.jpg
images/stories/poker/rotator/4.jpg
images/stories/poker/rotator/5.jpg

Masa poker PokerSTART primele impresii

Gamex Poker at Entertainment Arena EXPOFirma noastra a participat la Entertainment Arena Expo 1-3 noiembrie 2010, Bucureşti unde am prezentat noua masă electronică PokerStart. În timpul expoziţiei am prezentat masa PokerSTART la toţi vizitatori, dar din lipsă de timp, toate funcţiile nu s-au putut evidenţia. Pe această cale, rugăm toţi clientii noştrii, dacă sunt interesaţi de acest produs să stabilească o întâlnire cu un reprezentant al firmei noastre, pentru a vă putea prezenta funcţiile mai detaliat pe una dintre mesele instalate în sălile din toată ţara sau la sediul firmei din Livezeni, Mureş. Masa electronică PokerStart este constant dezvoltată, astfel noi funcţii sunt adăugate. Pentru fotografii din timpul expoziţiei click aici.

PokerSTART pe hartă!

Vreţi să jucaţi poker? Nu aveţi unde? Acum puteţi afla toate locaţiile unde funcţionează mese PokerSTART!

screen shot 2011-03-03 at 11.21.47 pm

 

 

 

 

 

 

 

Click aici pentru hartă!

Masă poker electronic PokerSTART

Masa de poker PokerSTART se bazează pe regulile jocului clasic de poker Texas Holdem. Masa este în totalitate automatizat nu necesită dealeri, doar un atendent. Timpul de joc, rake-ul precum si alţi parametrii sunt setabili prin interfaţa grafică utilizator. Se pot juca simultan cel puţin 2 sau maxim 10 jucatori,  oferim si varianta cu 4 sau cu 6 posturi. Toate produsele comercializate au aprobare tip. Produsele noastre sunt fabricate conform standardelor ISO 9001:2000 şi au certificat CE.

Citeşte mai mult...

Carcasă aparat joc

Carcasele aparatelor de jocuri de noroc devin din ce în ce mai importante în atragerea jucătorilor prin efectul vizual, design şi ergonomicitate. Aparatele sunt dotate cu panou frontal cu grafică 2D sau chiar 3D oferind astfel un efect de adâncime şi de spaţiu, iluminare lor fiind rezolvată cu module cu LED-uri. Dotarile standard pentru aceste aparate sunt: una sau două monitoare LCD 19", acceptor de bancnote, sistem de cheie electronică, sursă alimentare, butoane, panou frontal din sticlă şi cablaj aferent plăcii de joc. Produsele noastre sunt fabricate conform standardelor ISO 9001:2008 şi corespund normelor CE.

Citeşte mai mult...