Welcome to World of GAMEX!

images/stories/poker/rotator/1.jpg
images/stories/poker/rotator/2.jpg
images/stories/poker/rotator/3.jpg
images/stories/poker/rotator/4.jpg
images/stories/poker/rotator/5.jpg

Bankjegyelfogadók

Bankjegyelfogadók a készpénz kezelését könnyítik meg a szerencsejátékok üzemeltetáse területén is. A jó bankjegyelfogadó egyszerű, megbízható, ismer minden standard kommunikaciós protokolt és a legfontosabb minden hiteles bankjegyet elfogad, függetlenül a bankjegy állapotától.  
Négy különböző bankjegyelfogadót árusitunk:

 


Download
 Árlista letöltése


GBA HR1

A HR1 lényegében a méltán népszerű GBA bankjegy elfogadó sorozat legújabb tagja, melyet tervezői a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mind hardveresen, mind szoftveresen továbbfejlesztettek.

Download Kézikönyv letöltése


ICT L83

Az ICT legújabb bankjegyelfogadója, uj generációs bankjegy ellenörző rendszer, anti-string technológia, auto kalibráció, többszinü előlap, könnyű kezelhetőség és szervizelés, gyors újraprogramozás, kis súly, GBA HR1 helyére is beszerelhető.  

Download Kézikönyv letöltése


NV10

Az Innovative Technology a világ első alacsony költségű, többféle ország bankjegyeit elfogadni képes bankjegy elfogadó kifejlesztése óta gyorsan növekedett, és vált a gyártók fő beszállítójává világszerte. A kutatás-fejlesztés és innováció terén elért eredményeik az egyedülálló SPF core technológiának köszönhetőek, amely az iparág vezető bankjegy elfogadási arányát biztosítja, ami nem kevesebb, mint 99,8%.

Download Kézikönyv letöltése


Ardac Elite

Az Ardac Elite az első olyan bankjegyelfogadó, amely a teljes bankjegyről egy magas felbontású képfájlt készít a jelenleg legfejlettebbnek számító optoelektronika segítségével. A kifinomult algoritmus az egyes bankjegyek egyedi biztonságtechnikai jellemzőinek rendelkezésre állását vizsgálja az elkészített képfájlban, így akár a szamárfüles, agyonmosott, vagy szakadt pénz is könnyedén azonosítható, elősegítve a villámgyors döntéshozatalt a bankjegy elfogadásához. Automatikus szenzor kompenzáció a kialakult piszok, füst illetve karcolódás szerint, ezért kisebb karbantartási igény.


Download Kézikönyv letöltése


IWIWFacebookSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.hu