Welcome to World of GAMEX!

images/stories/poker/rotator/1.jpg
images/stories/poker/rotator/2.jpg
images/stories/poker/rotator/3.jpg
images/stories/poker/rotator/4.jpg
images/stories/poker/rotator/5.jpg

A PokerSTART bemutatkozott

Gamex Poker at Entertainment Arena EXPO

A Bukarestben, 2o1o november 1-3 között megrendezett Entertainment Arena EXPO-n -többek között- bemutattuk legújabb fejlesztésünket, a PokerSTART elektronikus póker-asztalt. A kiállításon készült fotókból itt megtekinthet egy rövid prezentációt. Elmondható, hogy a kiállítás alatt munkatársaink 1oo%-os leterheltséggel álltak kedves megjelent érdeklődőink rendelkezésére. Kérjük azon kedves látogatóinkat, akiknek nem állt módunkban idő hiányában megválaszolni minden kérdésüket, illetve nem tudtuk póker asztalunk minden funkcióját bemutatni, cégünk elérhetőségeinek alamelyikén vegyék fel velünk a kapcsolatot. Szakembereink telephelyünkön, illetve előre egyeztetett időpontokban, az Önhöz legközelebb lévő, országszerte telepített asztalaink egyikén bemutatják annak működését, válaszolnak további kérdéseikre. A berendezés folyamatos fejlesztés alatt áll, ezért újabb funkciók megjelenése várható. Több kép itt

PokerSTART a térképen!

Pokerezni szeretne? Nincs hol? Most megtalálja PokerSTART asztalainkat, bárhol Románia területén. Az alábbi linkre kattintva, térképen láthatja azokat a címeket ahol az asztalaink müködnek.

screen shot 2011-03-03 at 11.21.47 pm

Kattintson ide a térkép megnyitásához!

PokerSTART elektronikus poker asztal

A PokerSTART elektronikus poker asztal a legújabb termékünk, a klasszikus Texas Hold'Em szabályain alapszik, telyesen automatizált, müködtetéséhez csak egy alkalmazottra van szükség. Minden paramétere egy grafikus kezelőfelületen, érintőképernyő segítségével állítható.  

Bővebben...

Kabinetek

A játékgép kabinettek kinézete, designja egyre fontosabb tényező a vonzerő, bevétel növelésében. Az áltlunk forgalmazott kabinetek előlapja 2D vagy már akár 3D grafikával is gyárthatóak. Ezek a felületek megvilágítása alacsony fogyasztású, hosszú élettartalmú LED-el történik. Az itt bemutatott kabinetek telyesen felszereltek, játékpanelen kívűl tápegységet, jó minőségű nyomógombokat, egy vagy két LCD képernyőt, e-kulcs rendszert, bankjegy elfogadót és a játékpanelnek megfelelő kábelezést is tartalmaznak. Ugyanakkor megfelelnek ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabványnak és EU szabványoknak.

Bővebben...